Powrót    >>>>>
  • "Gorący talerz"
  • Sushi
  • Pierogi świata
  • Tortille
  • Sałatki
  • Surówki
  • Jarzyny
  • Warzywa świerze
  • Sprzedaż






  • Sałatki:
    Oto wybrane rodzaje produkowanych sałatek:

  • bałkańska - sałaty mieszane, sałata pekińska, ogórek zielony, pomidor, papryka świeża, ser feta, dresing
  • meksykańska - fasola kolorowa, kukurydza, papryka świeża, czuszka, pikle, sos pomidorowy
  • duńska - por, jajko, ser żółty, szynka wieprzowa, jabłko, sos majonezowy
  • amerykańska - ryż, kurczak wędzony, papryka, kukurydza, ser ziołowy, dresing
  • złota - ananas i brzoskwinia, ser żółty, szynka drobiowa, kukurydza, sos majonezowy
  • czeska - ziemniak gotowany, wieprzowina grilowana, cebula, papryka, groszek zielony, dresing
  • FRESCO - makaron ozdobny, kurczak grilowany, szpinak siekany, jajko, czosnek, dresing

    Do góry



    "Gorący talerz":
    Gorący talerz - jest ultra nowoczesnym produktem przygotowanym według tradycyjnych receptur przy użyciu najnowszych technologii. System pakowania Duni-form przy zastosowaniu specjalnej atmosfery ochronnej (PET)zapewnia długi czas świeżości potraw bez użycia konserwantów.
    Gorący talerz to zestaw, w którym znajduje się przekąska, dwa dania główne wraz z dodatkami oraz deser. Tak skomponowany posiłek stanowi podstawę pysznej i różnorodnej kolacji. Kilka połączonych zestawów to już prawdziwa uczta smaków dla większego grona przyjaciół.
    Łatwość przygotowania, oryginalny smak, oraz wyjątkowa świeżość to główne atuty Gorącego talerza.
    Zamknięte opakowanie, po uprzednim nakłuciu każdej komory, podgrzewamy w kuchence mikrofalowej 650-700W przez około 5-6 minut.
    Danie, po uprzednim zdjęciu folii można również odgrzewać w piecu w temperaturze max.900C przez około 10 minut.
    Gorące danie podajemy w oryginalnym opakowaniu lub na osobnych talerzach.

  • Gorący talerz INDYJSKI


  • Gorący talerz TEX-MEX


  • Gorący talerz JAPOŃSKI


  • Gorący talerz TRADYCYJNY